Завантаження ...

СТАРТ ТРЕНІНГОВОЇ ПРОГРАМИ "БІЗНЕС НАВИЧКИ - ІНСТРУМЕНТ ОСОБИСТІСНОГО РОЗВИТКУ"

24.04.2019 в м.Славутичі проведено перший тренінг для працівників бюджетних організацій «Бізнес навички - інструмент особистісного розвитку». Учасники ознайомились з основами ведення бізнесу та його ключовими елементами щодо мотивації персоналу, успішних тактик продажу, управління часом, ефективної комунікації тощо...

 

24.04.2019 в м.Славутичі проведено перший тренінг для працівників бюджетних організацій «Бізнес навички - інструмент особистісного розвитку».

Учасники ознайомились з основами ведення бізнесу та його ключовими елементами щодо мотивації персоналу, успішних тактик продажу, управління часом, ефективної комунікації тощо. Професійний тренер Віктор Одиниця своєю запальною енергією настільки змотивував учасників на плідну роботу, що за підсумком одноденного навчання в Славутичі народилась нова командна бізнес-ідея. Хто знає, можливо хтось з учасників тренінгу її згодом втілить у життя.
 

 



Бажаючі прийняти участь у тренінгу «Бізнес навички - інструмент особистісного розвитку», що будуть проходити до квітня 2020 року, телефонуйте: (04579) 3 -00-11*191 (контактна особа: Величковський Іван - начальник управління економіки та соціально-економічного розвитку міста).
 




 



Заходи реалізуються в рамках Грантового проекту Європейського Союзу «План місцевого економічного розвитку: Славутич – драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону».
#СлавутичЄС
#МериЗаЕкономічнеЗростання
Команда з реалізації
грантового проекту ЄС
в м.Славутичі

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия