Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Прохання про допомогу

Шановні друзі! П'ятиразовому фіналісту Чернігівської ліги КВН у складі команди «С потолка» Олександру Пономаренку потрібна наша допомога! Олександру, який із дружиною виховує маленького сина, поставлено діагноз «двосторонній асептичний некроз тазостегнових суглобів (інфаркт суглобів)». Для того, щоб він мав...

 
Шановні друзі! П'ятиразовому фіналісту Чернігівської ліги КВН у складі команди «С потолка» Олександру Пономаренку потрібна наша допомога! 


Олександру, який із дружиною виховує маленького сина, поставлено діагноз «двосторонній асептичний некроз тазостегнових суглобів (інфаркт суглобів)». Для того, щоб він мав змогу ходити, йому потрібно зробити тотальне ендопротезування тазостегнових суглобів. Дана операція потребує значних витрат – 250-300 тисяч гривень. Просимо допомогти Олександру у вирішенні його проблеми.

Номер карти «ПриватБанку» дружини Олександра: 4731219114174000 (Пономаренко Тетяна Сергіївна).

Запрошуємо вас долучитися до благодійного концерту «Гумор, який допомагає…» – він відбудеться в неділю 12 травня о 13.00 за участі 2-х відомих команд – «Ветерани космічних військ» та «7-Я». Благодійний внесок – 100 грн.
 

 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: