Завантаження ...

Особливості кризи підлітка в сім’ї опікуна/піклувальника, прийомній сім'ї

28.05.19 у конференційній залі Загальноміського бібліотечно-інформаційного центру, в рамках роботи групи взаємопідтримки, опікуни/піклувальники та прийомні батьки обмінювалися досвідом з виховання дітей-підлітків. Під керівництвом психолог...

28.05.19 у конференційній залі Загальноміського бібліотечно-інформаційного центру, в рамках роботи групи взаємопідтримки, опікуни/піклувальники та прийомні батьки обмінювалися досвідом з виховання дітей-підлітків.


Під керівництвом психолога Соціально-психологічного центру м. Славутич Шпилевської Юлії Олександрівни присутні проаналізували ризики підліткового віку, сформулювали завдання для зменшення факторів ризику та збільшення факторів захисту.

Додатково було обговорено стилі та прийоми ефективного спілкування з підлітками, детальніше зупинилися на складових, від яких залежить успішне проходження кризи підліткового віку. Зазвичай опікуни/піклувальники, прийомні батьки самостійно справляються з вирішенням проблем, проте саме завдяки участі у групах взаємопідтримки вони набувають нових знань, навчаються покращувати стосунки з дітьми, підвищують впевненість у собі.
Обмін досвідом, емоційна підтримка, цілеспрямовані консультації психолога Соціально-психологічного центру, фахівця із соціальної роботи Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з окремих питань сприяють позитивним змінам у функціонуванні сімей.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия