Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Офіс підтримки громадських ініціатив - майданчик для зустрічей мешканців багатоквартирних будинків

Доброю традицією цього року стає проведення в Офісі підтримки громадських ініціатив зустрічей мешканців багатоквартирних будинків - на сьогодні таких зустрічей в Офісі проведено понад 20. Передумовою цих зустрічей стало впровадження всеукраїнської...

Доброю традицією цього року стає проведення в Офісі підтримки громадських ініціатив зустрічей мешканців багатоквартирних будинків - на сьогодні таких зустрічей в Офісі проведено понад 20.


Передумовою цих зустрічей стало впровадження всеукраїнської реформи ринку житлових послуг. Під час таких зустрічей мешканці мають можливість зустрітися із представниками компаній, що надають послуги з управління та обслуговування житлових будинків, обговорити нагальні потреби окремого будинку, ціну та якість послуг.

Зазвичай ці зустрічі проходять дуже емоційно. Кожен мешканець має можливість висловити свою думку та отримати відповідь на свої питання. Представники компаній - надавачів послуг, в свою чергу, на цих зустрічах мають можливість презентувати свої робочі плани та розповісти про свої можливості.

Підсумком таких зустрічей, відповідно до законодавства, повинно стати обрання керуючої компанії з якою мешканці кожного окремого будинку підпишуть відповідний договір.
Але, нагадуємо, що до моменту підписання договору на управління з управляючою компанією, діють договори на утримання будинків та прибудинкових територій, укладені до вступу в дію змін в законодавстві.

Контактна інформація для довідок: 2-22-50, 2-10-90, адреса для листування slavutich.ofis@gmail.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: