Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Тренінгова программа

У рамках реалізації грантового проекту «U-LEAD з Європою» 10 червня в Славутичі стартувала тренінгова програма для працівників Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП). Для участі в тренінгах залучені керівники управлінь, відділів та служб виконавчого...

У рамках реалізації грантового проекту «U-LEAD з Європою» 10 червня в Славутичі стартувала тренінгова програма для працівників Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП).


Для участі в тренінгах залучені керівники управлінь, відділів та служб виконавчого комітету, які є суб’єктами надання адміністративних послуг, а також працівники департаменту БТІ КП «АРР».

Програма тренінгів розкриває теми ролі органів місцевого самоврядування в наданні послуг мешканцям громади; належної організації надання адміністративних послуг; порядку надання адміністративних послуг та їх якості; особливості надання окремих груп послуг, а також ділової етики та взаємодії з відвідувачами ЦНАПів. Програма тренінгів складається з п’яти модулів та розрахована на сім робочих днів.

Особлива увага приділяється модулю ділової етики, який розкриває основні стандарти комунікації з відвідувачами ЦНАПів – підґрунтя для надання якісних послуг. Завдяки здобутим навичкам працівники можуть організувати комфортну робочу атмосферу як для відвідувачів, так і для колективу ЦНАПу. Якість надання послуг залежить, перш за все, від співробітників ЦНАПу. Саме тому навчання персоналу та підвищення його кваліфікації є надзвичайно важливим для функціонування ЦНАПів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: