Завантаження ...

Зловмисники, стережіться!

В четвер, 6 червня, в зоні відчуження відбулись навчання з виявлення та призупинення дій правопорушників на території Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника. Основною метою зазначеного заходу було відпрацювання навичок прийняття оперативних рішень...

В четвер, 6 червня, в зоні відчуження відбулись навчання з виявлення та призупинення дій правопорушників на території Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника.


Основною метою зазначеного заходу було відпрацювання навичок прийняття оперативних рішень та дій відповідних підрозділів при виникненні правопорушень (незаконне потрапляння на територію Заповідника). У навчаннях взяли участь структурні підрозділи Заповідника, представники Національної поліції України, спостерігачі.
 

За легендою, під час планового патрулювання за визначеними маршрутами співробітники відділу державної охорони ПЗФ за допомогою квадрокоптера виявили факт незаконного перетину території Заповідника невідомим човном. В результаті чітких і спланованих дій всіх учасників навчань «злочинців» затримали, провели ідентифікацію осіб, вилучили заборонені засобів лову, склали протокол.
 

 
При підведенні підсумків тренувань спостерігачі відзначили високий рівень готовності працівників до позаштатних ситуацій та прийняття оперативних рішень. Очільник установи О. Галущенко запевнив присутніх, що адміністрація і надалі працюватиме над вдосконаленням роботи провідних підрозділів, що здійснюють охорону і збереження природних комплексів Заповідника: буде  зміцнювати матеріально-технічну базу, підбирати досвідчених співробітників і проводити спеціальні навчання.

 

 

 
 

Отже, кордон Заповідника – під надійною охороною!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия