Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Броварське управління ГУ ДФС інформує

Громадянам, які скористалися правом на податкову знижку повернуто з бюджету понад 2 млн. грн. Броварське управління ГУ ДФС у Київській області повідомляє що з початку поточного року подано 1764 декларацій про майновий стан і доходи за 2018 рік....

Громадянам, які скористалися правом на податкову знижку повернуто з бюджету понад 2 млн. грн.


Броварське управління ГУ ДФС у Київській області повідомляє що з початку поточного року подано 1764 декларацій про майновий стан і доходи за 2018 рік. З метою реалізації права на отримання податкової знижки подали декларації 950 громадян, сума податку на доходи фізичних осіб, яка підлягає поверненню складає 2,5 млн. гривень.

Наразі громадянам вже повернуто з бюджету 2,2 млн. грн. податкової знижки.

Нагадуємо, на компенсацію частини сплачених коштів за умов декларування доходів можуть розраховувати громадяни, які протягом минулого року сплачували податок на доходи фізичних осіб. Це особи, які сплачували відсотки за іпотечним кредитом, перераховували благодійні внески неприбутковим організаціям, сплачували кошти за своє навчання або навчання своїх дітей, страхували себе та свою родину, сплачували кошти за переобладнання транспортного засобу на альтернативні види палива, здійснювали оплату допоміжних репродуктивних технологій та оплату вартості державних послуг при усиновленні дитини, включаючи сплату державного мита, сплачували кошти на будівництво чи придбання доступного житла, у тому числі на погашення пільгового іпотечного кредиту.

Для отримання податкової знижки, необхідно подати до 31 грудня декларацію, в якій зазначити суму отриманих доходів та суму коштів, які були сплачені за минулий рік. Якщо у цей період декларація не була подана, то знижка за цей період втрачається. Після проведення відповідних перерахунків кошти будуть повернуті платнику протягом 60 днів у спосіб, зазначений ним у декларації.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: