Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

НА СТОРОЖІ У ВИХІДНІ

Допоки всі насолоджувалися минулими довгоочікуваними вихідними, наші фахівці на сторожі кордонів Заповідника. Зона відчуження, левову частку території якої сьогодні займає Чорнобильський заповідник, все більше приваблює іноземців. І деякі з них в пошуках гострих відчуттів ...

Допоки всі насолоджувалися минулими довгоочікуваними вихідними, наші фахівці на сторожі кордонів Заповідника.


Зона відчуження, левову частку території якої сьогодні займає Чорнобильський заповідник, все більше приваблює іноземців. І деякі з них в пошуках гострих відчуттів намагаються потрапити сюди не зовсім законними шляхами. От і сьогодні єгерська служба разом з відділом охорони Заповідника затримали сімох громадян інших країн, які незаконно проникли в 30-кілометрову зону відчуження: троє осіб з Королівства Швеція та четверо громадян Франції.

Подорож перших виявилась вкрай невдалою - одна з жінок сильно пошкодила ногу. Супроводжуючі їх провідники втекли. А от співробітники Заповідника доставили незадачливих сталкерів до Чорнобильської лікарні, де потерпілій надали медичну допомогу, а вже потім провели всі необхідні дії відповідно до чинного законодавства - опитування, складання протоколів, передача порушників працівникам правоохоронних органів для подальшого представлення до Іванківського районного суду.


Ще раз нагадуємо, що незаконне перетинання межі зони відчуження карається законом. А наша служба охорони пильнує за цим. Навіть у вихідні дні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: