Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«СЛАВБУДТРАНС» укомплектовано завдяки службі зайнятості

В Офісі роботодавця Славутицької міської філії Київського обласного центру зайнятості 9 вересня відбулася робоча зустріч із співвласником приватного підприємства «СЛАВБУДТРАНС» Віталієм Васильцем. «Підприємство здійснює діяльність із будівництва та облаштування...

В Офісі роботодавця Славутицької міської філії Київського обласного центру зайнятості 9 вересня відбулася робоча зустріч із співвласником приватного підприємства «СЛАВБУДТРАНС» Віталієм Васильцем. 


«Підприємство здійснює діяльність із будівництва та облаштування побутових вагончиків», − презентував компанію пан Віталій. Фахівці Славутицької міської філії поінформували роботодавця про послуги Державної служби зайнятості, про професійно-кваліфікаційний склад безробітних, які перебувають на обліку в міській філії та про наявність банку даних резюме шукачів роботи.

Роботодавцю було роз’яснено порядок надання інформації про попит на робочу силу та про можливість підбору працівників на веб-сайті Державної служби зайнятості при виникненні кадрової потреби. У результаті зустрічі роботодавець знайшов працівника на постійне робоче місце та разом із фахівцями служби зайнятості визначив терміни виконання робіт тимчасового характеру. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: