Завантаження ...

Крафтінг Ф’ючерс

Три митці з Великобританії − Клер Бейкер, Нікола Голайтлі та Леслі-Енн Пейс − привезуть проєкт «Крафтінг Ф’ючерс» до Славутича. Проєкт складається з трьох майстер-класів, які митці проведуть цього місяця для дітей та молоді Славутича. Виставку робіт з цих майстер-класів...

Три митці з Великобританії − Клер Бейкер, Нікола Голайтлі та Леслі-Енн Пейс − привезуть проєкт «Крафтінг Ф’ючерс» до Славутича. Проєкт складається з трьох майстер-класів, які митці проведуть цього місяця для дітей та молоді Славутича.


Виставку робіт з цих майстер-класів буде представлено в міській раді, яка відкриється 20 вересня о 17.00. Наповнення цих майстер-класів спиратиметься на знання та досвід професійних митців і дизайнерів з метою сприяння розумінню та діалогу навколо теми бабусь (самоселів) Чорнобиля та важливості їх ремесла вишивки. Серія майстер-класів розпочнеться з презентації Клер Бейкер стосовно її широкого дослідження історій бабусь та їх вишивки. Потім учасники матимуть нагоду попрацювати разом із Клер та Леслі-Енн і зробити свій внесок у спільну роботу-інсталяцію у вигляді паперової скульптури-триптиху, натхненну традиційною українською вишивкою. Спільну роботу буде представлено в міській раді Славутича.

Під керівництвом професійних митців учасники майстер-класів використовуватимуть такі художні техніки та прийоми як колаж, стібок, паперова мозаїка, паперова 3D-скульптура (квіти). Учасники виконають свої власні роботи-відгуки, натхненні самоселами Чорнобиля та їх прекрасною вишивкою, а запрошені митці перевірять і оцінять кожну роботу. Виставка робіт відкриється в п’ятницю 20 вересня о 17.00.

(Проект реалізується за підтримки Британської Ради та Creative Factory, Мідлсбро, Великобританія) 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия