Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Футбольний турнір для справжніх героїв

21 вересня у смт. Ріпки відбувся турнір з міні-футболу «Кубок героїв АТО» серед учасників АТО Ріпкинського, Борзнянського, Менського районів та м. Славутич з нагоди 78- ї річниці вигнання нацистських окупантів з Ріпкинщини та Дня селища Ріпки. Команду з м. Славутич представляли ...


21 вересня у смт. Ріпки відбувся турнір з міні-футболу «Кубок героїв АТО» серед учасників АТО Ріпкинського, Борзнянського, Менського районів та м. Славутич з нагоди 78- ї річниці вигнання нацистських окупантів з Ріпкинщини та Дня селища Ріпки. 


Команду з м. Славутич представляли учасники АТО з військової частини 3041, вони охоче взяли участь у змаганнях, адже це була чудова можливість проявити себе, показати свою фізичну майстерність та волю до перемоги. А результати гри були такі: четверте місце посіла команда з м. Славутич, бронзовими призерами змагань стали хлопці з Борзни. Друге місце посіла команда Менського району, а найсильнішими в той день виявилася команда з Ріпкинського району. Найкращим гравцем зі славутицької команди став Вовк Євген.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: