Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Кожна дитина повинна жити в сім'ї!

День усиновлення відзначається в Україні 30 вересня. Невипадково цей день співпадає з днем християнського свята Віри, Надії, Любові та їх матері Софії. Спеціально до цього свята працівниками служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Славутицької ...

 

День усиновлення відзначається в Україні 30 вересня. Невипадково цей день співпадає з днем християнського свята Віри, Надії, Любові та їх матері Софії.

Спеціально до цього свята працівниками служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Славутицької міської ради було організовано флешмоб. Головну ідею акції - кожна дитина повинна жити в сім'ї! Усім, хто причетний до цього свята, прийнято дякувати від імені всього суспільства. На сьогодні в Україні понад 1 600 сімей та одиноких громадян, які бажають взяти на виховання в свою сім’ю дитину-сироту або дитину, позбавлену батьківського піклування, на правах рідної дитини. Водночас понад 16 тисяч хлопчиків та дівчаток різного віку в переважній більшості з братами та сестрами чекають на свою люблячу родину.

Щиро вітаємо усиновлювачів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників з особливим днем безмежної любові до дитини! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення!


З повагою − служба у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету
Славутицької міської ради
(м. Славутич, Центральна площа, 7).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: