Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

До уваги отримувачів компенсації на харчування!

Управління соціального захисту населення Славутицької міської ради повідомляє, що паспортом бюджетної програми «Соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» на 2019 рік визначено рівень забезпечення отримувачів грошовою компенсацією...

Управління соціального захисту населення Славутицької міської ради повідомляє, що паспортом бюджетної програми «Соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» на 2019 рік визначено рівень забезпечення отримувачів грошовою компенсацією за пільгове забезпечення продуктами харчування в розмірі 74,2%. 


Доводимо до відома Славутича: через недостатнє фінансування з Державного бюджету станом на 1 жовтня існує заборгованість з виплати компенсації в розмірі 1 252 892,79 грн. У жовтні, згідно кошторису на 2019 рік, на рахунки управління надійде 243 709 грн, в листопаді–грудні – 457 356 грн. Заборгованість із виплати грошової компенсації в повному розмірі буде погашена одразу при надходженні додаткових коштів на рахунки управління.

Управління соціального захисту населення

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: