Завантаження ...

Проект ОБСЄ запрошує на семінар-тренінг

Координатор проектів ОБСЄ в Україні організовує п’ять регіональних одноденних тренінгових семінарів із підвищення потенціалу державних службовців та ОГС в управлінні проектами, що фінансуються за державні та місцеві кошти, застосування єдиних керівних принципів. ...


Координатор проектів ОБСЄ в Україні організовує п’ять регіональних одноденних тренінгових семінарів із підвищення потенціалу державних службовців та ОГС в управлінні проектами, що фінансуються за державні та місцеві кошти, й застосування єдиних керівних принципів. 

Під час навчання учасники зможуть підвищити свою обізнаність щодо наступних тем:

▪ «Форми співробітництва та партнерства між урядовими органами й громадськими організаціями, принципи та процедури прозорого розподілу державних коштів для фінансування проектів ОГС»
▪ «Планування та виконання проектів»
▪ «Врахування гендерних аспектів у проектному менеджменті»
▪ «Моніторинг та оцінка проектів (згідно з постановою Кабінету Міністрів України №1049 «Про затвердження «Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка» від 12 жовтня 2011 р.)

Запрошуються державні службовці та представники організацій громадянського суспільства, які займаються управлінням проектами, що фінансуються за державні кошти.

Семінари-тренінги відбудуться в наступних регіонах за розкладом:

• 22 листопада 2019 р. − м. Київ. Запрошуються представники Київської, Полтавської, Сумської, Черкаської, Чернігівської областей. Останній термін подання заявок: 14 листопада 2019 р.

Заходи проводитимуться в рамках проекту «Зміцнення спроможності уряду України та організацій громадянського суспільства ефективно співпрацювати», котрий реалізується у партнерстві з Офісом президента України й Міністерством молоді та спорту України.

Проект має на меті підтримати розвиток законодавчої бази та спроможності органів влади й громадянського суспільства для ефективної співпраці на основі кращих міжнародних практик.
Для подання заявки на участь у заході заповніть, будь ласка, цю анкету: https://forms.gle/sKepW2vL5iYuq72W8 Від однієї організації приймається одна заявка на одну людину. Відбір учасників буде здійснюватись за результатами відповідей на обов’язкові запитання в анкеті.

Звертаємо вашу увагу на те, що тільки відібраних кандидатів буде повідомлено про результати розгляду заявок. Підтвердження реєстрації учасника та інформація про місце проведення заходу будуть надіслані на вказану в анкеті адресу електронної пошти.

Офісом координатора проектів ОБСЄ в Україні забезпечується харчування та покриваються транспортні витрати учасників. Учасники мають самостійно придбати квитки для подорожі до/з міста, в якому проводиться тренінг, а Офіс координатора проектів ОБСЄ в Україні відшкодує витрати на проїзд для учасників у межах тарифу «купе» чи «Інтерсіті» 2-й клас, а також квитки на автобус. Для відшкодування вартості проїзду учаснику необхідно надати оригінали проїзних документів в обидві сторони та документ, що засвідчує особу.

У разі виникнення запитань просимо звертатися до пані Анастасії Шовкопляс, асистента проектів відділу розвитку громадянського суспільства в Україні Офісу координатора проектів ОБСЄ в Україні за ел. поштою: anastasiia.shovkoplias@osce.org

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия