Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Асамблея молодих архітекторів Європи

В Славутичі за підтримки муніципалітету з 27 травня по 7 червня 2020 року відбудеться Асамблея молодих архітекторів Європи. Протягом цього часу 200 спеціалістів та студентів із 50 країн світу приїдуть до міста, щоби разом взяти участь у масштабному архітектурному експерименті. Подія відбудеться ...

 

В Славутичі за підтримки муніципалітету з 27 травня по 7 червня 2020 року відбудеться Асамблея молодих архітекторів Європи.

Протягом цього часу 200 спеціалістів та студентів із 50 країн світу приїдуть до міста, щоби разом взяти участь у масштабному архітектурному експерименті. Подія відбудеться в закинутій будівлі поліклініки, яка стане тимчасовим житлом для всіх учасників та творчим простором для численних майстер-класів. Задля цього спільними зусиллями волонтерів та муніципалітету поліклініку заздалегідь піддадуть частковій реновації.

Це стане поштовхом для збереження будівлі як унікального спадку модернізму та для пошуку нових шляхів її використання. Не лише поліклініка, але й все місто стане середовищем для інтернаціонального обміну досвідом і неформальної освіти. Мешканці будуть запрошені для участі в освітніх та мистецьких подіях і матимуть нагоду познайомитися з архітектурним досвідом різних країн. Контактна інформація щодо участі славутичан, зокрема громадських організацій, підприємців та інших зацікавлених у події осіб: 2-10-90, директор КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради Арина Старовойтова.
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: