Завантаження ...

Акція протесту

15 січня у Києві відбулася акція протесту, ініційована профспілками України. В акції взяли участь представники колективу ЧАЕС. Цю акцію Федерація профспілок України оголосила як попереджувальну в знак протесту проти прийняття проекту закону «Про працю», схваленого Кабміном наприкінці минулого року. Запропонований законопроект....

 

15 січня у Києві відбулася акція протесту, ініційована профспілками України. В акції взяли участь представники колективу ЧАЕС.

Цю акцію Федерація профспілок України оголосила як попереджувальну в знак протесту проти прийняття проекту закону «Про працю», схваленого Кабміном наприкінці минулого року. Запропонований законопроект має змінити Кодекс законів про працю, і, на думку експертів з трудового права, суттєво обмежить трудові відносини на користь роботодавців, в той час як інший законопроект №2681 фактично позбавить профспілки можливості відстоювати інтереси найманих працівників.
 

 


Як зазначено у заяві Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок, розміщеного на сайті Атомпрофспілки, СПО на національному рівні вимагає від парламентарів дотримання суб'єктами законодавчої ініціативи Конституції України та міжнародних актів, ратифікованих Україною.
 

 


Акція стала першою з серії протестів, запланованих профспілками на січень.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия