Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Нові платіжки від КП «УЖКГ»

У січні 2020 року славутичани одержали від КП «Управління житлово-комунального господарства» квитанції на оплату внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку (далі – Внески). Це зумовлено необхідністю обслуговування лічильників теплової енергії, встановлених у багатоквартирних будинках міста ...

 



У січні 2020 року славутичани одержали від КП «Управління житлово-комунального господарства» квитанції на оплату внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку (далі – Внески).


Це зумовлено необхідністю обслуговування лічильників теплової енергії, встановлених у багатоквартирних будинках міста (технічне обслуговування, періодична повірка тощо), формуванням обмінного фонду вимірювальної техніки для вчасної заміни приладів, в разі необхідності, прийняттям Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» від 22.06.2017 № 2119-VIII, та затвердженням Методики визначення розміру внесків за встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку та їх розподілу між споживачами комунальних послуг, власниками (співвласниками) приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення та/або гарячого водопостачання (наказ Мінрегіону від 05.06.2018 № 129).

З 01.07.2019 набрало чинності рішення Виконавчого комітету Славутицької міської ради від 13.06.2019 № 323 «Про встановлення розміру внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії, та їх розподілу між споживачами КП «УЖКГ» окремо по кожному житловому будинку м. Славутича». З текстом рішення та додатками до нього можна ознайомитись за посиланням: http://e-slavutich.gov.ua/…/My_ho…/SitePages/HeatMeters.aspx

Встановлені Внески, нараховуються один раз на квартал з однієї квартири. Розмір Внесків залежить від кількості квартир будинку/частини будинку, які обслуговує один лічильник теплової енергії. Нарахування Внесків комунальним підприємством проводиться за календарний квартал року. В січні споживачам виставлені рахунки по сплаті Внесків за ІІІ та ІV квартал 2019 року.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: