Завантаження ...

Майстер-клас із виготовлення еко-сумок

21 січня у Соціально-психологічному центрі м. Славутич відбувся майстер-клас із виготовлення еко-сумок під лозунгом «Поший сумку – відмовся від пакетів». Захід проходив в рамках проекту «Підтримка реінтеграції ветеранів та їхніх сімей», який впроваджується Міжнародною організацією з міграції за фінансування....

 

21 січня у Соціально-психологічному центрі м. Славутич відбувся майстер-клас із виготовлення еко-сумок під лозунгом «Поший сумку – відмовся від пакетів». Захід проходив в рамках проекту «Підтримка реінтеграції ветеранів та їхніх сімей», який впроваджується Міжнародною організацією з міграції за фінансування Європейського Союзу.

Усі присутні спробували власноруч пошити сумки та прикрасити їх на свій смак. Вийшли чудові вироби, якими учасники заходу будуть користуватися у повсякденному житті. Захід сприяв отриманню нових навичок, психологічному та фізичному розвантаженню, формуванню нової екологічної поведінки. Усі спробують у повсякденному житті застосувати екологічну модель поведінки, а також сприятимуть популяризації доступних екологічних рішень на заміну поліетилену.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия