Завантаження ...

Якщо ви хочете, щоб ваші діти були розумними, читайте їм казки

«Якщо ви хочете, щоб ваші діти були розумними, читайте їм казки. Якщо ви хочете, щоб вони були ще розумнішими, читайте їм більше казок». Альберт Ейнштейн. В суботу, 18 січня до бібліотечно-інформаційного центру для дітей та юнацтва на свято завітали наймолодші читачі. Це незвичайне свято. Його немає в календарі, але воно є в серці й душі ....

 

«Якщо ви хочете, щоб ваші діти були розумними, читайте їм казки. Якщо ви хочете, щоб вони були ще розумнішими, читайте їм більше казок». Альберт Ейнштейн

В суботу, 18 січня до бібліотечно-інформаційного центру для дітей та юнацтва на свято завітали наймолодші читачі. Це незвичайне свято. Його немає в календарі, але воно є в серці й душі тих людей, які люблять казки. Разом із бібліотекарем діти мали можливість доторкнутися до цього чарівного світу. Читали казку відомої німецької письменниці, дитячого психолога Ютти Лангройтер «Так добре бути разом». Це добра і повчальна історія про сімейні цінності, про дружбу між братами та сестрами.

Головний герой - зайчик Йозі посварився із сестричками. Раптом – гроза... Сестрички дуже бояться грому. Йозі теж страшенно боїться, проте вирішує допомогти своїм рідним. Зайчик проявляє сміливість, яка сильніша за страх і образи. Казка дуже сподобалась малюкам, а головне, вона ненав’язливо показала, що брати і сестри мають любити і допомагати один одному в будь - якій ситуації.
 

 

На казках ми вчимося жити, тому що казка - глибокий колодязь мудрості, який не можливо вичерпати. Він завжди сповнений розуму і доброти.

Читайте і слухайте казки в будь – якому віці. Нехай вони ідуть по світу, нехай живуть серед нас і після нас, хай виховують нас і вчать, як треба жити по правді.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия