Завантаження ...

Конфлікт, як норма життя

21 січня в ЗОШ № 1 психологом Соціально-психологічного центру м. Славутич було проведено цикл тренінгових занятть з елементами арт-терапії на тему "Конфлікт. Маніпулятивне спілкування. Ненасильницькі шляхи розв'язання конфліктів, та "Обличчя та маски агресії". Завдяки заняттям, учні 5-го класу отримали....

 

21 січня в ЗОШ № 1 психологом Соціально-психологічного центру м. Славутич було проведено цикл тренінгових занятть з елементами арт-терапії на тему "Конфлікт. Маніпулятивне спілкування. Ненасильницькі шляхи розв'язання конфліктів, та "Обличчя та маски агресії".

 

Завдяки заняттям, учні 5-го класу отримали знання в галузі психології спілкування та взаємостосунків, розвивали вміння самостіно приймати правильні рішення. Також присутні дізналися про 7 базових характеристик агресивної поведінки дитини, включили самоспостереження та критичне мислення для того, щоб впізнати агресивні прояви в собі, а також дізнались про причини агресивної поведінки та як її безпечно проявляти в соціумі. Діти були задоволені вправами, тому що на практиці тренувалися гідно відповідати на образи та особисті випади, завдяки спеціальним технікам.

 

Трансформувати негативні почуття допомогли арт-терапевтичні техніки та позитивна права "Комплімент".
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия