Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Зустріч із представниками Любецької та Михайло-Коцюбинської об’єднаної територіальної громади

22 січня у залі засідань виконавчого комітету відбулася робоча зустріч із представниками Любецької та Михайло-Коцюбинської об’єднаної територіальної громади. Метою візиту до Славутича стала співпраця в галузі освіти, культури, спорту та медицини. Діяльність Палацу дітей та молоді та молодіжної ради....

 

22 січня у залі засідань виконавчого комітету відбулася робоча зустріч із представниками Любецької та Михайло-Коцюбинської об’єднаної територіальної громади. Метою візиту до Славутича стала співпраця в галузі освіти, культури, спорту та медицини.

 

Діяльність Палацу дітей та молоді та молодіжної ради «Майбутнє Славутича» презентувала Ніна Єрьоміна. Директорка наголосила, що гарною нагодою, щоб розпочати співпрацю молоді буде “Школа лідерів”, що відбудеться 25-26 січня у ПДМ. Ніна Баришевська розповіла про культурні події Славутича та роботу Дитячої школи мистецтв. Користуючись нагодою начальник відділу культури, національностей та релігій запросила присутніх взяти участь у загальноміській акції до Дня Соборності України.
 

 

Начальник відділу молоді і спорту Лідія Шаніна та директор КП «Управління фізичної культури, спорту та туризму» представили присутнім увесь спектр спортивного дозвілля. Лідія Шаніна також акцентувала увагу, що в місті працює Вільний молодіжний простір, який слугує майданчиком для організації семінарів, майстер-класів, кінопереглядів та інших видів дозвілля для молоді.
 

 

Після всіх презентацій представники територіальних громад на чолі з головним лікарем Олексієм Ладижевим відвідали Славутицьку міську лікарню, після чого розділилися по напрямкам своєї діяльності для детального ознайомлення з роботою закладів культури, освіти та спорту нашого міста.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: