Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ПРАЦЮЄМО ВДОМА.

Саме так ми мали б зазначити, але ... Співробітники відділів режиму, охорони природно-заповідного фонду, відтворення та збереження тваринного світу Чорнобильського заповідника продовжують виконувати свої обов’язки в штатному режимі. Важко уявити охоронця чи єгеря, який би моніторив ситуацію, не перебуваючи на місці. Науковці якраз використовують цей час для опрацювання раніше...

 

Саме так ми мали б зазначити, але ...

Співробітники відділів режиму, охорони природно-заповідного фонду, відтворення та збереження тваринного світу Чорнобильського заповідника продовжують виконувати свої обов’язки в штатному режимі. Важко уявити охоронця чи єгеря, який би моніторив ситуацію, не перебуваючи на місці.

Науковці якраз використовують цей час для опрацювання раніше зібраних матеріалів, їх систематизації, написання наукових статей та багатьох інших робіт.
А от відділи, які забезпечують адміністративну роботу – економісти, юристи, кадровики, технічного забезпечення, інформаційно-просвітницький та сектор документообігу – працюють, здебільшого, дистанційно. І, як показує практика, - не менше, а подекуди й більш ефективно.

Як це їм вдається? Все просто: відданість роботі поєднана з вільним та гнучким графіком часто дає помітні результати. Щоправда, вдома тиша і спокій – дуже відносні. Та коли нарешті настає затишшя, а це, як правило, вдома відбувається вночі, тоді робочий процес…активізується. Дивлячись на електронні листи, що інколм надходять о першій, другій, а то й третій годині ночі, можна припустити, що всі перейшли на нічний графік…
Але давайте будемо об’єктивними: карантин закінчиться, а робота - ні, тому й працюємо без зупинки. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: