Завантаження ...

ДАЗВ та чорнобильські підприємства підвищили знання

ДАЗВ та чорнобильські підприємства підвищили знання та навички з туристичної екосистеми цифрових інструментів від Google Фахівці ДАЗВ та підприємств зони відчуження взяли участь в онлайн-тренінгу «Туристична екосистема цифрових інструментів», який було організовано Державним агентством розвитку туризму України (Державне агентство розвитку туризму України) за ініціативи Google. Усі отримані знання та навички учасники тренінгу планують використати задля покращення туристичного потенціалу Чорнобильської зони відчуження.

 

ДАЗВ та чорнобильські підприємства підвищили знання та навички з туристичної екосистеми цифрових інструментів від Google

Фахівці ДАЗВ та підприємств зони відчуження взяли участь в онлайн-тренінгу «Туристична екосистема цифрових інструментів», який було організовано Державним агентством розвитку туризму України (Державне агентство розвитку туризму України) за ініціативи Google. Усі отримані знання та навички учасники тренінгу планують використати задля покращення туристичного потенціалу Чорнобильської зони відчуження.

 


На тренінгу учасники ознайомилися із цифровими інструментами Google для налаштування оперативної взаємодії колективного створення, редагування й наповнення інформацією та світлинами відкритих гугл-карт про туристичні об'єкти зони відчуження.

 


Під час виконання практичних завдань навчилися створювати вебсайти, користуватися можливостями гугл-диска та віртуальними мандрами Google-maps, які допоможуть туристам побачити історичні місця зі смартфону в режимі онлайн.

 

«Співпраця з експертами Google та Державним агентством розвитку туризму України - це можливість вивести туристичний потенціал зони відчуження на новий рівень. Окрім того, ми працюємо над максимальною діджиталізацією процесів діяльності підприємств зони відчуження та Агентства, що сприятиме підвищенню оперативності та прозорості роботи», - зазначила т.в.о. Голови ДАЗВ Катерина Павлова (Kateryna Myrnaua-Pavlova).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия