Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

На контрольно-пропускному пункті «Дитятки» проводять температурний скринінг працівників зони відчуження

Медики Державного закладу «Центр спеціалізованої медичної допомоги зони відчуження Міністерства охорони здоров’я України» з початком введення карантину, який пов'язаний із попередженням можливого поширення коронавірусної інфекції на території зони відчуження, проводить температурний контроль працівників зони ...

 

Медики Державного закладу «Центр спеціалізованої медичної допомоги зони відчуження Міністерства охорони здоров’я України» з початком введення карантину, який пов'язаний із попередженням можливого поширення коронавірусної інфекції на території зони відчуження, проводить температурний контроль працівників зони відчуження.

«Так, для проведення температурного скринінгу на КПП «Дитятки» створено тимчасовий медичний пункт, у якому здійснюють чергування медичні працівники. А для фахівців, які працюють на Чорнобильській АЕС - забезпечено медичний супровід в електричці, якою вони щодня їздять на роботу», - повідомляє директор ДЗ «ЦСМДЗВ МОЗ» Володимир Вдовиченко.

 


Також, у місті Чорнобиль функціонує медичний центр до якого може звернутися кожен, хто працює у зоні відчуження, та отримати кваліфіковану медичну допомогу.

«Щиро дякую центру медичної допомоги та керівництву підприємств, які належать до сфери управління ДАЗВ, за оперативне реагування та виконання усіх рішень, які необхідні, щоб створити умови, для недопущення інфікування працівників зони відчуження», - наголосила т.в.о. Голови ДАЗВ Катерина Павлова (Kateryna Myrnaua-Pavlova).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: