Завантаження ...

Нагорода Європейського Союзу в сфері сталої енергетики

В рамках тижня сталої енергії енергетики Європейського Союзу 2020 (EUSEW) було оголошено конкурс для країн Східного партнерства (Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Республіка Молдова та Україна), в яких успішно було впроваджено проєкти ЄС з енергоефективності та відновлюваних джерел енергії. Славутич, одним з найперших, приєднався до Європейської...

 

В рамках тижня сталої енергії енергетики Європейського Союзу 2020 (EUSEW) було оголошено конкурс для країн Східного партнерства (Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Грузія, Республіка Молдова та Україна), в яких успішно було впроваджено проєкти ЄС з енергоефективності та відновлюваних джерел енергії.

Славутич, одним з найперших, приєднався до Європейської ініціативи Угоди мерів щодо клімату та енергії, і міська влада взяла на себе амбіційні зобов’язанні щодо розвитку сфери енергоефективності та впевнено рухається вперед. Протягом 2015-2017 років Славутич успішно реалізував грантовий проект Європейського Союзу. Здійснено термомодернізацію школи та дитячого садка за європейськими стандартами, отримано щорічну економію енергоресурсів більш ніж 50%, впроваджено систему енергоменеджменту та підвищено екологічну свідомість славутичан.

23 червня в Брюсселі відбулася урочиста церемонія нагородження шести фіналістів з країн Східного партнерства, до яких увійшло й місто Славутич.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия