Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Перше засідання робочої групи з питань стратегії розвитку медицини

24 червня у залі засідань виконавчого комітету відбулась перше засідання робочої групи з питань стратегії розвитку медицини у Славутичі, на якій були присутні відповідальні за медицину керівники та представники громадськості міста. Нарада відбулась під керівництвом міського голови Юрія Фомічева, який наголосив, що готовий вислухати всі пропозиції...

 

24 червня у залі засідань виконавчого комітету відбулась перше засідання робочої групи з питань стратегії розвитку медицини у Славутичі, на якій були присутні відповідальні за медицину керівники та представники громадськості міста.

Нарада відбулась під керівництвом міського голови Юрія Фомічева, який наголосив, що готовий вислухати всі пропозиції щодо напрямків подальшого функціонування медицини у Славутичі, а також повідомив, що частину будівель лікарні, які не використовуються, планується передати у власність іншим організаціям. Так, військова частина 3041 зацікавлена у використанні однієї з будівель.

Начальник відділу охорони здоров’я Наталія Шуригіна представила присутнім проєкт стратегії з розвитку медицини у Славутичі. Під час засідання члени робочої групи розібрали усі проблемні моменти та обговорили можливі напрямками подальшого розвитку медицини у місті.

На думку головного лікаря Олексія Ладижева, відділ охорони здоров’я виконавчого комітету має бути координаційним центром медицини та контролювати роботу міської лікарні. Також він заявив, що доцільно було б проводити роботу із славутицькими випускниками, які планують навчатися у медичних ВУЗах та заохочувати їх повертатися працювати до Славутича.

Звучали пропозиції і від активних славутичан. Ряд зауважень та пропозицій висловила Олена Морозова. Андрій Ємелін вніс пропозиції щодо покращення функціонування славутицької медицини: оновити штатний розпис лікарні, провести заходи з енергоефективності медичного корпусу, що дозволить заощаджувати кошти, запровадити страхову медицину та зробити акцент на паліативній медицині.

По завершенню засідання міський голова дав доручення всім членам робочої групи, до наступної зустрічі, надати конкретні пропозиції та бачення стратегії розвитку медицини у Славутичі.

Далі буде…

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: