Завантаження ...

Молодість – це стан душі

Молодість – це особливий стан душі, а зовсім не період життя людини… Славутич та поняття «молодість» майже тотожні: наймолодше місто України, що має величезний потенціал та креативну молоду громаду. У 2019 році відбулися важливі зміни у молодіжній політиці міста. Вік депутатів молодіжної ради «Майбутнє Славутича» був збільшений до 35 років. Таким ....

 

Молодість – це особливий стан душі, а зовсім не період життя людини…

Славутич та поняття «молодість» майже тотожні: наймолодше місто України, що має величезний потенціал та креативну молоду громаду. У 2019 році відбулися важливі зміни у молодіжній політиці міста. Вік депутатів молодіжної ради «Майбутнє Славутича» був збільшений до 35 років. Таким чином, шкільна молодь здобула можливість співпрацювати та обмінюватись досвідом з працюючою молоддю. Активні молоді славутичани беруть участь в усіх міських, шкільних заходах, відвідують позашкільні гуртки та секції, об’єднуються у громадські організації, втілюють свої власні ініціативи та проєкти або волонтерять. Молодь Славутича одна з найактивніших на Київщині!

За ініціативи молоді, відділу молоді та спорту, молодіжної ради був відкритий у минулому році Вільний молодіжний простір м. Славутича, що наразі базується у Загальноміському бібліотечно-інформаційному центрі. Велику допомогу у пошуку спонсорів для облаштування приміщення молодіжного простору надав міський голова Юрій Фомічев, він і надалі підтримує всі ініціативи молоді.

 

Вільний молодіжний простір відчинив свої двері 28 жовтня 2019 року з метою створення умов для змістовного, активного та якісного дозвілля молоді, формування якостей та навичок лідерства, комунікації, відповідальності за свої дії, проектного менеджменту, командної роботи, тощо. З відкриття та до початку карантину молодіжний простір організували та провели понад 32 тренінгів, 20 майстер-класів, 17 зустрічей-бесід,  21 свято/вечірка/вистава, 14 кінопоказів, 9 турнірів з ігор, квести.

 

Після оголошення карантину молодіжний простір не зупинив свою роботу та охоче продовжував проводити заходи в онлайн-режимі:
тренінги, zoom-зустрічі (навіть на міжнародному рівні), розважально-інтелелектуальні ігри, квізи (миттєві вікторини), святкові заходи,
молоддю відзнято та змонтовано 3 відеоролики з привітаннями від молодіжної команди простору.

Окремо хочеться виділити славутицьких молодих волонтерів. Вони постійно допомагають в організації різного роду заходів, піклуються тваринами у притулку «ЗОВ», завжди готові проявити ініціативу.

 

Креативна, ініціативна та освічена молодь – щасливе та успішне сьогодення України. Їх енергія та завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві, а головне – у громадському житті. Ми завжди дякуємо нашій молоді за ініціативність, за волонтерство. Хочемо наголосити, що саме завдяки активній участі молоді у житті міста, допомозі у проведенні заходів у Славутичі вирує молодіжний рух!!! Дякуємо за підтримку нашій молоді!

З нагоди свята бажаємо усім молодим міцного здоров’я, успіхів у навчанні та роботі, творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все, до чого прагне ваш розум, душа і тіло.

 

Молодість – це стан душі. Залишайтесь молодими!

Долучайтесь до молодіжного руху м. Славутича в інтернеті!!!
Наші сторінки у соцмережах:

- Вільний молодіжний простір:
Фейсбук - https://www.facebook.com/profile.php?id=100043201573490
Телеграм - @Youth_Hub_Slavutych
Інстаграм - @ _molodizhnyy_prostir_

- Відділ молоді та спорту:
Фейсбук - https://www.facebook.com/molodsportslavutich/
Телеграм – @molodsportslavutich
Інстаграм – @molodsportslavutich

- Молодіжна рада «Майбутнє Славутича»:
Фейсбук – https://www.facebook.com/mrslavutych/
Інстаграм - @ mr_slavutych



Відділ молоді та спорту ВК СМР
Вільний молодіжний простір м. Славутича

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия