Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ЛІКАРНЯ

Як відомо, з 1 квітня медичні заклади перейшли на нову модель фінансування. Замість кошторисного утримання фінансується медична послуга. Щоб відповідати низці вимог Національної служби здоров'я України - наша лікарня провела велику роботу . При формуванні медичних послуг для славутичан ми ставили наступні цілі:....

 
 

Як відомо, з 1 квітня медичні заклади перейшли на нову модель фінансування. Замість кошторисного утримання фінансується медична послуга.

Щоб відповідати низці вимог Національної служби здоров'я України - наша лікарня провела велику роботу .

При формуванні медичних послуг для славутичан ми ставили наступні цілі:

📍📍📍По-перше – це надання якісної допомоги. Так, сьогодні у нас дуже багатий розвернутий ліжковий фонд (стаціонар на 120 ліжок). Проте, тієї допомоги, яку вони мали б надавати – нема. Наприклад, не може сьогодні хірург в міській лікарні виконувати тільки декілька операцій в місяць. Якщо у нього таке незначне навантаження, то це говорить про те, що це не кваліфікований хірург, і якщо буде якась складана ситуація, то він не зможе надати адекватну допомогу. Якщо говорити про пологи та брати як приклад пренатальні центри, то на одного приймаючого має бути не менше 400 пологів в рік.

📍📍📍По-друге – це надання доступної допомоги. Для цього, відповідно, має бути хороша матеріально-технічна база і якісно підготовлені фахівці. Фінансування ж лікарні подалі йтиме в залежності від того, скільки буде проліковано пацієнтів. Тобто, кошти йдуть за пацієнтом. Сьогодні ми ще маємо можливість отримувати кошти за статистичними даними (глобальним бюджетом) -2018 року. Та маємо підтримку Славутицька міська рада

📍📍📍По-третє – кошти повинні використовуватись ефективно. І все ж такі -ми підприємство і повинні заробляти.
Тому КНП "Славутицька міська лікарня" Славутицької міської ради було прийняте рішення розвивати якісні медичні послуги , які ми вже сьогодні можемо надавати.

📍📍📍2 липня 2020року на базі КНП "Славутицька міська лікарня" Славутицької міської ради було відкрите медико-соціальне відділення. 💥💥💥Мета створення даного відділення єдина – збереження робочих місць, інфраструктури та забезпечення населення медико-соціальною послугою. Відкриття відділення стало можливим завдяки небайдужості та належній підтримці міської влади та власника Славутицька міська рада. Завідуючим відділенням призначено лікаря фізіотерапевта Ирина Богацкая(до недавнього часу була завідувачем фізіотерапевтичним відділенням). Старша медична сестра відділення Наталя Любина.

🙏🙏🙏Відтепер одинокі громадяни похилого віку, інваліди, інші мешканці Славутича, які потребують лікування при загостренні хронічних хвороб, або медичного нагляду в похилому віці зможуть отримувати первинні медичні послуги: зробити уколи, поставити крапельниці, зміряти тиск та отримувати іншу кваліфіковану медичну допомогу. Підопічні забезпечуються цілодобовим медичним доглядом, харчуванням. На базі цього відділення (як і раніше) будуть надаватись фізіотерапевтичні послуги (платні та за направленням сімейних лікарів).

Як завжди, розраховуємо на підтримку небайдужих славутичан, будемо раді співпраці 💓💓💓 Закликаємо разом підіймати та розвивати медичні послуги у нашому місті 👩‍🔬👨‍🔬🏥


З повагою, колектив КНП "Славутицька міська лікарня" Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: