Завантаження ...

Топ-7 популярних книг у Славутичі

Кожного дня нам потрібно дізнаватися щось нове, адже коли ми щось дізнаємося, то ми займаємося саморозвитком. А де ще дізнатися щось нове як не в книзі? Представляємо вашій увазі топ-7 книг, які найбільше користуються популярністю у славутичан, (за версією міської бібліотеки)...

 


Кожного дня нам потрібно дізнаватися щось нове, адже коли ми щось дізнаємося, то ми займаємося саморозвитком. А де ще дізнатися щось нове як не в книзі? Представляємо вашій увазі топ-7 книг, які найбільше користуються популярністю у славутичан, (за версією міської бібліотеки).

- Зокрема люди беруть книги сучасних українських або російських письменників. Так як населення Славутича російськомовне, то є люди, які обирають книги суто російською мовою. Але скажу чесно, є книги, які написані з західним діалектом, навіть я інколи не розумію про що написано. Тому такі книги (з західним діалектом) у Славутичі користуються меншою популярністю, - прокоментувала бібліотекарка Наталія.

 


Ми спеціально склали рейтинг книг, які найчастіше беруть читати славутичани, аби дізнатися яка ж література популярна у Славутичі. Як виявилось, більшість читає українських сучасників та зарубіжних класиків. Отже, до рейтингу.

1 місце –Ніл Гейман прозаїчний роман «Американські Боги»;

2 місце – Андрій Кокотюха детектив «Чужі скелети»;

3 місце –Люко Дашвар любовний роман «Молоко з кров’ю»;

4 місце –Януш Леон Вишневський роман «Самотність в мережі»;

5 місце – Джоджо Мойей драма «До зустрічі з тобою»;

6 місце – Нора Робертс проза «Рідна кров»;

7 місце –Олена Печорна бестлер «Грішниця».

- Нам постачають, привозять нові книги, є російською, є українською. Хто до якої мови звик, такою і читає! – пояснила бібліотекарка.



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия