Завантаження ...

У Славутичі відбувся майстер-клас з самооборони

Нещодавно у Славутичі відбувся майстер-клас з самооборони. Захід відбувся на базі літнього табору для дітей учасників АТО/ООС. Провела майстер-клас Тетяна Батяшоваа, тренерка з кунгфу, біля соцціально-психологічного центру...

 


Нещодавно у Славутичі відбувся майстер-клас з самооборони. Захід відбувся на базі літнього табору для дітей учасників АТО/ООС. Провела майстер-клас Тетяна Батяшоваа, тренерка з кунгфу, біля соцціально-психологічного центру.

Кунгфу   китайський термін, часто використовуваний за межами Китаю у значенні "китайські бойові мистецтва". Його оригінальне значення є дещо відмінним та означає майстерність у будь-яких галузях, — необов'язково військових чи бойових.

На початку тренерка розповіла, що таке кунгфу та звідки цей вид бойового мистецтва бере початок. Після того як Тетяна для дітей провела невеличку руханку, дітей поставили в пари та почаказала декілька методів оборони. 

 

- Останнім часом діти стали слабкими, навіть сьогодні після руханки дітям важко. Я намагаюся підібрати неважкі рухи для них, але все одно. Думаю, що така слабкість дітей пов'язана з ерою технологій, тому що вони більше не хочуть займатися спортом, а проводять більше часу у мобільних телефонах, - пояснила Тетяна Батяшова.


В кінці дтренерка відповіла на питання дітей, які їх цікавили з самооборони та кунгфу. 



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия