Завантаження ...

У Славутичі відбулося нагородження сюрреалістів

Цілий тиджень у Славутичі тривала "Арт-презентація "Сюрреалізм у просторі посмодернізму". Тиджень у місті були виставки та презентації митців з різних куточків України. З цієї нагади у арт-просторі "city-квадрат" відбулося нагородження митців. 11 весерня о 17.30 зібралися містяни та гості аби подивитися номінацію нагородження...

Цілий тиджень у Славутичі тривала "Арт-презентація "Сюрреалізм у просторі посмодернізму". Тиджень у місті були виставки та презентації митців з різних куточків України. З цієї нагади у арт-просторі "city-квадрат" відбулося нагородження митців. 11 весерня о 17.30 зібралися містяни та гості аби подивитися номінацію нагородження.

- Була настільки насичена наша програма, що, як кажуть, не було часу і глянути на це гостинне небо Славутича, але митці дивилися не на небо, а в гостинні очі славутичан. Є такий вислів, що закоханим не потрібні слова, вони розмовляються поглядами, але сьогодні підсумки другої  "Арт-презентації" у Славутичі, тому слова будуть! -  розпочав кутор "Арт-презентації" , Віктор Гріза.

- На сьогоднішній день важко організувати концертні події, презентувати свою творчість, тому що ковідний рік наші трохи обмежує.Навіть зараз не влаштуєш велику виставку, тому що є певні заборони. Ми розвиваємо культуру у нашому місті, розвиваємо цей напрямок, і це круто. В першу чергу творчістю ми передаємо свої емоції. Всім дякую за організацію у цьому році! - прокоментував мер міста Юрій Фомічев.

Нагородили славутичанських художників та митців з інших місць України. Отримала сертифікат Інна Оленик, яка довгі роки займається бісероплетінням у Славутичі.

 



 


Отримала сертифікат майстриня Дитячої школи мистецтв Людмила Хілобок.

 


Отримала сертифікат ще одна славутицька майстриня Тетяна Андрієва

 


Отримав сертифікат арт-резидент Юрій Расін, художник із Криму.

 


Отримала сертифікат Юлія Кисєль, авторка творчої роботи "Бомженьки", вона подарувала одну зі своїх фото-ікон музею.

 


Отрималала сертифікат Олександра Кришовська, яка подарувала одну зі своїх робіт пап'є-маше музею.

 


Отримав сертифікат Владислав Кришовський, їх спільна виставка з дружиною "Корінь квадратний". Влад також подарував одну свою картину музею.

 


Отримала сертифікат Ольга Дрозд, яка презентувала виставку в музеї (має присвяту матері Ольги).

 


Отримали сертифікати Людмила та Володимир Падун. Подружжя зі Славутича також подарували музею свої дві творчі роботи - картини з виставки "Шлях додому".

 




Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия