Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі встановили першу систему поливу

На Центральній алееї Славутича, біля художньо-монументального ансаблю "Білий Янгол Славутича", встановили першу у місті систему поливу, яка буде працювати автоматично. Така система допоможе екномити воду, зменжить масштабність води для поливу квітів, рівномірно зможе поливати квіти та інші рослини. Також така система не порушить існуючу композицію ландшафтного дизайну. Міська рада планує висадити у жовтні білі троянди, аби поповнити ділянки землі у центрі квітами...

 


На Центральній алееї Славутича, біля художньо-монументального ансаблю "Білий Янгол Славутича", встановили першу у місті систему поливу, яка буде працювати автоматично. Така система допоможе екномити воду, зменжить масштабність води для поливу квітів, рівномірно зможе поливати квіти та інші рослини. Також така система не порушить існуючу композицію ландшафтного дизайну. Міська рада планує висадити у жовтні білі троянди, аби поповнити ділянки землі у центрі квітами.

- Добре, що зробили таку систему, тому що рослинність у місті є, а ось поливати їх немає як. Влітку зазвичай ті бідолашні квіти в'яли, тому пекло сонце, а так з автоматичною системою можна буде не переживати за квіти, - прокоментував житель Славутича, Олексій.

Як запевняють архітектори, по-перше, така система економить час и сили людей, які б просто кожного дня поливали квіти з насосу. По-друге, автоматичну систему обирають ті, кому потрібно економити гроші та воду, в цьому немає нічого поганого. Навпаки, краще. Як вони підмітили, територія рослинності буде поливатися коли подадуть воду, навіть у відсутності людей. Найголовніше, що ця система не дасть зщруйнувати не одну квітку, тому що коли люди руками поливають квіти, то ймовірно, що вони можуть затоптати випадково квітку. 

Зараз міська рада планує встановити другу таку систему біля Центральної алеї в парку.


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: