Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі відбулася виставка "Світ який - мереживо казкове..."

Вчора, у Славутичі відбулося відкриття виставки "Світ який - мереживо казкове...". Відкриття відбулося у приміщені Міської бібліотеки. Картини, які представили на виставці належать робітникам бібліотеки. - Це ми ще мало вивісили картин, взагалі їх близько 30, але поки що ми вивісили лише ...

 


Вчора, у Славутичі відбулося відкриття виставки "Світ який - мереживо казкове...". Відкриття відбулося у приміщені Міської бібліотеки. Картини, які представили на виставці належать робітникам бібліотеки. 

- Це ми ще мало вивісили картин, взагалі їх близько 30, але поки що ми вивісили лише їх малу частину, - поділився робітник бібліотеки, Борис.

Вишиті картини вивісили на стіни у приміщенні, для картин спеціально виділили одну кімнату, аби прикрасити її кратинами.

- Тут, до речі, вивісили вишиті картини Наталії Портної, директорки Бібліотечно-інформаційного центру. Ми плануємо і далі вивісити інші картини, тому що ми тільки сьогодні почали, протягом місяця тут вже буде ціла галерея. Висіти ці кратини тут будуть місяць, а можливо і більше, щоб виставку могли побачити інші люди. Ось наприклад, у нашому приміщені була виставка Відима Івкіна, ціле літо у цій кімнаті висіли його фотопостери. За те, ці фотопостери побачили люди, - прокоментував Борис.

 


Виставка "Світ який - мереживо казково..." буде ще до кінця наступного місяця, тому кожен може безкоштовно прийти і подивитися на вишиті картини працівників Бібліотечно-інформаційного центру. Тим паче, що тематика картин якраз за сезоном - осіння. Більшість картин автори намагалися підібрати за сезоном, висить картина - осіння пора, якась дівчина у чорному йде стежкою, яка засипана жовто-гарячим осіннім, вже пропаленим сонцем листям. Інша картина - білий бабусин дім, який видніє скрізь жовтолисті кущики та багряні дерева. 



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: