Завантаження ...

Починає працювати лікар-кардіолог

З сьогоднішнього дня у Славутицькій міській лікарня починає працювати лікар-кардіолог. Нещодавно міська лікарня турбувалася у роботі лікаря-кардіолога...

З сьогоднішнього дня у Славутицькій міській лікарня починає працювати лікар-кардіолог. Нещодавно міська лікарня турбувалася у роботі лікаря-кардіолога, тому і викладала цю вакансію і різні групи Славутича. Зараз у нашій лікарні поповнився ряд лікарів, і тепер жителі міста зможуть звертатися до кардіолога. А це збереження часу та пального, тому що як відомо, що славутичани частіше їдуть до Чернігова, якщо є якісь проблеми зі здоров'ям.

 


Кожен житель міста може звернутися до лікаря-кардіолога, якщо у них є гострі проблеми з серцем. Також кардіолог задіяний і у такій сфері як реабілітація (відновлення) пацієнтів. Вви можете звернутися до лікаря-кардіолого, якщо:

- ішемічна хвороба серця (або ІХС);

- з'явилися нещодавно або є ще з дитинства вади серця;

- стенокардія, яка проявляєтсья різним болем у грудях, локалізований в областях серцяі виникає на тлі гострої недостатності, характерного для кровопостачання;

- серцева недостатність того чи іншого типу етіології;

- запальні ураження, що викинають у різних ділянках серцевого м'яза (кардити).

Прийом розпочинаються з 15 жовтня цього року о 9 годині ранку, а потрапити на прийом зможете за направленням вашого сімейного лікаря.



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия