Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі відбувся 2 Міжнародний фестиваль для людей поважного віку

Цього року начисичена програма 2 Міжнародного фестивалю для людей похилого віку відбулося в онлайн режимі. Через те, що Славутич знаходиться у помаранчевій зоні...

Цього року начисичена програма 2 Міжнародного фестивалю для людей похилого віку відбулося в онлайн режимі. Через те, що Славутич знаходиться у помаранчевій зоні, не дозволено проводити заходити, де збирається більше 20 людей. Фестиваль "Golden Fest" 2020 року розпочався привітаннями від очільника міста Славутича, Юрія Фомічева. Фестиваль проходив з 16 по 18 жовтня. 

Кожного дня з 9 години ранку до 19 години вечора на людей чекали майстер-класи, марафони, екскурсії та багато іншого, але все це проходило онлайн. 

 


- Вітаю, друзі! У цьому році, вдруге поспіль у Славтуичі відбувається фестиваль "Golden Fest". Фестиваль для людей старшого покоління, для людей золотого віку. Це дійсно золотий вік, тому що ти маєш сили, маєш знання, але ти сповнений енегрією і готовий демонструвати її своїм друзям, своїм близьким, своїм колегам. У цьому році ми проводимо фестиваль в онлайн режимі, ми не зможемо зустрітися, обійнятися, обмінятись своїми емоціями, але я впевнений, що і в цьому році буде дуже цікаво і дуже весело. Наступний рік у 2021, славутич - мала культурна столиця України. "Golden Fest" одна зі складових великої потужної програми в рамках цієї події. Запрошуємо у наступного році приїхати до Славутича, подвлитися своїми емоціями і відчути свої враження. Запрошую до Славутича! - привітав мер міста, Юрій Фомічев.



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: