Завантаження ...

Реалізуй ідеї за допомоги "Бюджету участі"

Вже не перший рік у кожного славутичанини є можливість реалізувати свою ідею, якщо вона спрямована на покращення культурного життя у Славутичі, за допомоги Громадського проєкту "Бюджету участі"...

 


Вже не перший рік у кожного славутичанини є можливість реалізувати свою ідею, якщо вона спрямована на покращення культурного життя у Славутичі, за допомоги Громадського проєкту "Бюджету участі". Кожен славтуичанин, який має ідею (яка не первищую грошову суму 300 тисяч гривень), може розробити проєкт на подати безкоштовно свій проєкт до "Бюджету участі". Якщо проєкт переможе (за нього проголосують), то проєкт буде реалізовано на наступний рік місцевою владою.

Щороку до Громадського проєкту "Бюджету участі" потрапляють різноманітні проєкти, і кожен славутичанин наголошує на своєму. У цьому році до "Бюджету участі" надійшло 19 проєктів, з яких 11 - великі проєкти, а 8-маленькі. Як віизначити маленький проєкт чи великий? Якщо на реалзацію проєкту потрібно виділити 300 тисяч гривень, а тобто максимальну суму, то це великий проєкт. Якщо на реалізацію проєкта потрібно витратити 50 тисяч гривень, і трохи більше, то це маленький проєкт. 

Щоб подати свій розроблений проєкт, потрібно авизначитися з категорією. Тому що громадський проєкт передбачає певні правила, і одни з них - обрати категорію проєкту: культурна спадщина і краєзнавство, інформаційні технології, благоустрій загальноміських територій міста, туризм і велоінфаструктура. 

Наразі проєкти на етапі "доопрацювання та розгляду". З 11 листопада можна буде проголосувати за проєкт, який найбільше подобається. Проєкт, який наберебільше голосів, буде реалізований.



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия