Завантаження ...

Коли у Славутичі ввімкнуть опалення?

По всій Україні опалювальний сезон розпочинається з 15 жовтня, хоча місцева влада може подати теплопостачання нас вій розсуд. так, як влада кожного міста сама визначає, коли почати та завершити...

 


По всій Україні опалювальний сезон розпочинається з 15 жовтня, хоча місцева влада може подати теплопостачання нас вій розсуд. так, як влада кожного міста сама визначає, коли почати та завершити опалювальний сезон, то дата теплопостачання у кожному місті може не збігатися з іншими. 

У Києві та Київські області, опалювальний сезон розпочнеться з 16 жовтня.

За розпорядженням мера міста Славутича, Юрія Фомічева 16 жовтня розпочинається опалювальний сезон. Комунальне підприємство "ЖКХ" передасть у громадську мережу тепллоносій. За винятном, запуск мережі та запуск будівель (об'єктів) здійсюватиметься по-різному. Справа у тому, що Комунальне підтриємство "ЖКХ" Славутича відповідає лише за запуск мережі, а тобто подачу опалення у міську мережу. 

Міський голова повідомив, що з 16 жовтня буде ввімкнено теплопостачання, але облік тепла побудинковий. Заклвди соціальноїх інфаструктури мають індивідуальні теплові пункти та самі визначають, коли подати тепло у будинки.

Погодні умови з кожним тижнем погіршуються. Хоч минулого тижня у Славтуичі було +18, то на цьому тижні середня температура тепла +11. на цьому тижні, після вихідних передають дожді та холодну, вітрову погоду. Це означає, що в місті потрібно вже вмикати опалювання. 

Так як у місті здебільшого центральне опалювання, то вмикають подачу теплоносія у мережу побудинках, по черзі. Індивідуальну систему опалювання у Славутичі знайти можна рідко, зокрема це будівлі соціальної інфаструктури та підприємницькі об'єкти. Індивідуальне опалення зокрема у власників котеджів. 



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия