Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі встановили лавочки з USB-зарядкою

Нещодавно у місті Славутичі встановили лавочки з USB-зарядкою. Встановили нові лавки у Міському парку біль скейт-парку. На таких лавках містяни зможуть не тільки насолодитися відпочинком, сидячи...

 


Нещодавно у місті Славутичі встановили лавочки з USB-зарядкою. Встановили нові лавки у Міському парку біль скейт-парку. На таких лавках містяни зможуть не тільки насолодитися відпочинком, сидячи у парку, а ще безкоштовно зарядити телефон, або інші свої електропристрої. Окрім лавок встановили і нові смітники. Як запевняє Міська рада, то на черзі встановлення годинника та сцени.

У Московському кварталі на площі встановили також нові лавочки з спеціальним квітником, де в подальшому будуть висаджені квіти. 

Не обійшлося у без вандалізму. Лавочки, які нещодавно встановили у парку потребують оновлення, справа утому, що діти катаються на лавках на скейтах та самокатах, тому здирають лак та верхній шар дерева лавки.

 


- Про погане. Виробник подивився лавки, які розмалювали та по яким ганяли діти на самокатах та скейтах. Ті, які розмалювали (лавки з двома спинками) потребують заміни дерев'яних дощечок. Разом з надписами пішов і лак. Про лавки на яких каталися не менш печально. Коли каталися, то заділи не тільки деверо, але і метал в лавках. Тому метал почне ржавіти. Можна підфарбувати руками, але це вже буде "колхоз". Ми повинні будемо ці дві лавки без спинок, на яких каталися діти, відправити виробнику на капітальний ремонт. Прямо під час перегляду лавок, виробник зробив зауваження дітям, які каталися на лавках. Хлопчик відповів, що його батько може дозволити собі купити такі ж самі лавки, - поділився постом на сторінці головний архітектор Славутича, Дмитрій Баглаєв.




Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: