Завантаження ...

Досвід у реалізації проєкту Європейського союзу

Славутич вже має досвіт у реалізації проєкту Європейський союз. 24 листопада 2020 року, в рамках Ініціативи «Мери за економічне зростання» та проєкту FORBIZ|EU4Business, на вебінарі для монопрофільного міста Селидове Донецької області, місто Славутич...

 


Славутич вже має досвіт у реалізації проєкту Європейський союз.
24 листопада 2020 року, в рамках Ініціативи «Мери за економічне зростання» та проєкту FORBIZ|EU4Business, на вебінарі для монопрофільного міста Селидове Донецької області, місто Славутич презентував досвід реалізації грантового проєкту Європейського Союзу «План місцевого економічного розвитку: Славутич - драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону», що можна використати при диверсифікації монопрофільної економіки.

Учасниками вебінару стали представники аж 6 громад , що реалізують грантові проєкти Європейського Союзу. На цьому вебінарі представники громад поділилися досвідом реалізації цих проєктів, набутими здобутками та результатами. Також учасники заходу розповіли представникам місцевої влади міста Селидове про перешкоди на шляху успішної реалізації проєктів та перспективні напрямки економічного розвитку громад, та розповіли про перспективні напрямки у туристичній сфері.

Нагадуємо, що місто Славутич став переможцем конкурсу - Грантовий Проєкт Європейського Союзу.

Ознайомитися з більш детальною інформацією можна на сайті http://e-slavutich.gov.ua/.../SitePages/SlavutychEU2020.aspx


Британ Дар'я
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия