Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

"Якщо залишиться такий самий склад депутатського корпусу, то місто вимре, молодь виїде" - інтерв'ю з Олексієм Приходько

Сьогодні ми зустрілися з Олексієм Приходько аби поговорити про цьогорічні вибори. Олексій має вищу освіту. В 2011 році закінчив Коледж транспорту та комп'ютерних технологій ЧРМТ, а в 2016 філію «NORD» при ЧНТУ за спеціальністю «Проектний менеджмент, маркетинг та...

 


Сьогодні ми зустрілися з Олексієм Приходько аби поговорити про цьогорічні вибори. Олексій має вищу освіту. В 2011 році закінчив Коледж транспорту та комп'ютерних технологій ЧРМТ, а в 2016 філію «NORD» при ЧНТУ за спеціальністю «Проектний менеджмент, маркетинг та інформаційні технології в бізнесі».

10 листопада 2011 року був призваний на строкову військову службу до ЗСУ на посаду курсант 179 УТЦ військ зв’язку.
Отримавши звання мол. сержанта, 05 квітня 2012 року був переведений до 6го арт-ого полку, на посаду командира відділення телефонних станцій вузла зв’язку. 08 листопада 2012 року демобілізований в запас, а 18 березня 2014 року був призваний за мобілізацією до ЗСУ для проходження військової служби у зоні проведення бойових дій та безпосередній участі АТО на сході країни у Донецькій області на посаді ст. стрільця. 18 березня 2015 року був демобілізований в запас.

Після служби, 13 жовтня 2015 року влаштувався до Виконавчого комітету Славутицької міської ради, на посаду фахівця відділу містобудування, архітектури та просторового розвитку Управління інфраструктури та капітального будівництва. 30 вересня 2016 переведений до відділу молоді та спорту, на посаду фахівця з питань молодіжної політики.
З 17 травня 2017 року працював проектним-менеджером, керуючи міжнародними проектами архітектурно-соціальної дії на замовлення приватних організацій та КОДА.

15 вересня 2016 року вступив на курси перекваліфікації до філії університету «NORD» при ЧНТУ. Отримав диплом, свідоцтво та сертифікат виданий міністерством освіти та науки України за фахом «Проектний менеджер, маркетолог та спеціаліст з інформаційних технологій».

На даний час, Голова Офісу проектного менеджменту «Диверсифікація», що спеціалізується на створенні проектів соціальної дії, PR-компаній/акцій для фізичних та юридичних осіб, а також має в своїй структурі освітній центр, бюро маркетингу, студію графічного дизайну, агентство просування проектів та відділ творчого Арт-дизайну.

Ставши засновником офісу проектного менеджменту «Диверсифікація», Олексій
Приходько балотувався в депутати Славутицької міської ради і у цьому році.

 

 


 

- На скільки з Вашої точки погляду, були запеклим вибори?

- На 90%. Тому що минулі, позаминулі вибори були якимись легшими і простішими. Ці вибори були найбруднішими. І прикро те, що насправді чекає Славутич. Пройшли до складу дорослі у котрих розуміння про політику менше ніж у дітей, люди без освіти, ті хто не читав Кодекс етики, честі та гідності міста. Тобто дітям дали серйозну іграшку і вони не можуть зрозуміти що з нею робити. Кандидати, які зараз безпосередньо є депутатами та у складі депутатського корпусу не можуть навіть домовитися про щось. Я не кажу що всі, 25% це мої гарні друзі хоч і всі з різних політичних сил. В ці 25% я вірю та підтримуватиму їх!


- Борисов сказав, що цього річні вибори були найбруднішими, чи згодні Ви? Чому так сталося?

- Так. Ці вибори були найбруднішими в історії міста. Майже кожен кандидат обливав брудом іншого кандидата. Наша партія "За майбутнє" не влазила не влазила не в які скандали та не створювала ніякі конфлікти.

Що стосовно мене, були особистості які створювали пости щодо мене за принципом «Я сфотографую те як на змаганні біжить Усейн Болт, а потім буду всіх переконувати що він стояв на одній нозі під час змагань.»
Я та моє соціальне оточення знали що правда на моїй стороні, тому я не переймався.


- За кого ви голосували?

- Я голосував за лідерів своєї партії. Адже вони є дійсно лідерами! Головне щоб Славучани не плутали поняття ЛІДЕР та КЕРІВНИК….


- За день до виборів була так звана політична тиша, чи припинили Ви політичну агітацію Ви та Ваші колеги-депутати?

- Так, повністю. У нас була позиція відразу – припинити політичну агітацію за день до виборів. У мене під час виборів організувався фан-клуб. Група підтримки зробила пости на основі моїх фото та розклеїли по Московському кварталі. Тоді мене звинуватили у цьому та казали, щоб я все познімав.


- Що варто змінити у Славутичі?


- Все, починаючи з управління. У Міській раді сидять люди, яким вже давно потрібно на пенсію. Їм вже не цікаве місто та його розвиток, їм просто цікаво сидіти на своїх посадах. Потрібно повністю змінити управління. На посади поставити молодих людей, яким буде цікаво розвивати місто. Потрібно будувати заводи, підприємства, щоб до міста приїжджали інвестори.

Як казала одна чиновниця на котру я працював, сподіваюсь вона зрозуміє свою помилку…Цитую:
«Навіщо ти бігаєш та стараєшся, завжди якісь заходи та інше…Дивись, ми за рядянських часів нічого такого не бачили і вижили, у нас не було телефонів, скейтпарків, торгівельних центрів, ось і молодь в нас час переживе без заходів та роботи над містом….все одно нічого не вічно, то навіщо щось робити!?»

Тож скажу так, риба гниє з голови….а голова починає гнити через жабри що гниють першими! Як що ми вирвемо такі жабри міста та замінимо їх то далі житиме та ростиме як інфраструктура так і економіка міста!


- Чому Ви балотувалися у депутати?

- Тому що я виріс, живу у місті Славутичі. І мені подобається моє місто, мені подобається тут жити, але не при такому складі депутатського корпусу та не при такому управлінні. Місто потрібно змінювати, мене цікавить те, що буде зі Славутичем. Тому я і пішов у депутати, аби змінити управління. На даний час в депутати пройшли і мої друзі з інших політ-сил, але нажаль у них мало підтримки через багатьох хто не знає що робити з такою посадою…


- Яким Ви бачите майбутнє Славутича через 10 років?

- Якщо залишиться такий самий склад депутатського корпусу, то місто вимре, молодь виїде. Станція вже закривається, а робітників на ЧАЕС звільняють. Місто вимре. Потрібно затримати молодь у місті, потрібно щоб у місті можна було отримати освіту, житло та роботу. Якщо навіть створити умови, щоб дати молоді освіту та роботу буде вже простіше.



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: