Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Якими охоронними компаніями користуються у Славутичі?

У Славутичі є дві приватні охоронні компанії "Явір 200" та "Омега Консальтинг Груп". Також у місті користуються послугами Державної Служби Охорони, Добровільною Народною Дружиною та Національною Дружиною. Що говорять з приводу цих компаній та їх якості охорони славутичани ...

У Славутичі є дві приватні охоронні компанії "Явір 200" та "Омега Консальтинг Груп". Також у місті користуються послугами Державної Служби Охорони, Добровільною Народною Дружиною та Національною Дружиною. Що говорять з приводу цих компаній та їх якості охорони славутичани?

- Звичайно я був у таких ситуаціях. Коли тільки я переїхав до Славутича, то від
разу з поверху викрали велосипед, ще у 1988 році. Через 10 років після цього, біля Міської
лікарні зломали замки в машині та викрали магнітолу. Також па'мятаю як в гаражі біля котеджу вкрали колеса, інструменти та велосипед. Крадіїїв з усіх цих випадків так і не знайшли. Потрібно закупати зброю для особистої оборони та захищати себе самого, - пише славутичанин Микола Якушев.

Славутичани пишуть, що останнім часов в місті Славутичі частенько здійснюють крадіжки. Славутичанин Олександр Крупський зробив опитування в Фейсбуці, хто якими послугами користуються. 25 людей проголосували, що не користуються приватними та державними компаніями охорони. 4 славутичан проголосували, що користуються послугами Державної Служби Охорони. 3 голоси віддали Національній Дружині та стільки ж голосів за "Омега Консальтинг Груп". 1 одна людина віддала перевагу в опитуванні за "Ярів 200".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: