Завантаження ...

Людяність почекає або як Київський квартал засипають сміттям

Після яскраво проведених різдвяних свят жителі міста Славутича вже не перший раз жаліються, що у Київському кварталі біля 11 будинку павільйон знову забитий сміттям. Крім того, деякі вже починають смітити навколо нього. Вдруге славутичанин Dmitry Kosakovskiy (псевдонім збережений)...

Після яскраво проведених різдвяних свят жителі міста Славутича вже не перший раз жаліються, що у Київському кварталі біля 11 будинку павільйон знову забитий сміттям. Крім того, деякі вже починають смітити навколо нього. Вдруге славутичанин Dmitry Kosakovskiy (псевдонім збережений) викладає у мережу Фейсбуку фото, як тутешні жителі звозять сміття мішками у Київський квартал.

Минулого разу Дмитро звертався з письмовими скаргами до очільника міста Юрія Фомічева та до головного архітектора Дмитра Баглаєва. Адже ще два тижні тому жителі Київського кварталу помітили, що звозять смітття у павільйон та ще й смітять біля нього. На що Баглаєв відповів, що павільйон приберуть до Добринінських котеджів (де його радо приймуть жителі). Також жителі міста зверталия з проханням повернути у деякі будинки Київського кварталу сміттєві контейнери. Але за словами Дмитра Баглаєва контейнери повернути неможливо, а сміттєпровід заварили. 

Хто ж викидає сміття та чому його ніяк не прибируть? Жителі говорять, що нічого не змінююється, як було сміття, так і залишилося. Славутичанин Іван Бухарин стверджує, що сортувати сміття та викидати в павільйон немає сенсу, адже його вивозять все однією машиною та одним контейнером. Адже так і є, павільйони поставили, щоб люди сортували сміття, та зараз воно все валяється одним скопом.

- Ви ніяк не заспокоїтесь! Це все через жителів Київського. Туди не кидають сміття не з ФОКу, не з аптеки (якої вже не існує), не з басейну. Павільйони потрібні, щоб сортувати сміття. Потрібна людина, яка проінформує інших, що кидати все в один мішок не правильно. Вчиться сортувати! - прокоментували під дописом у Фейсбуці славутичанка, Inna Testart (псевдонім збережений).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия