Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

В ЦНАП з’явилася ще одна послуга

До "«ШВИДКІ ПОСЛУГИ» в ЦНАП додали ще одну корисну послугу. Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Славутицької міської ради не зупиняється на досягнутому та постійно вдосконалює свою роботу! Так, в ЦНАП впроваджена в дію нова «швидка послуга», НАДАННЯ ДОВІДОК ПРО ПЕРЕБУВАННЯ (ЧИ НЕ ПЕРЕБУВАННЯ) НА КВАРТИРНОМУ ОБЛІКУ за один візит!...

До "ШВИДКІ ПОСЛУГИ" в ЦНАП додали ще одну корисну послугу.

Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Славутицької міської ради не зупиняється на досягнутому та постійно вдосконалює свою роботу!  Так, в ЦНАП впроваджена в дію нова «швидка послуга», НАДАННЯ ДОВІДОК ПРО ПЕРЕБУВАННЯ (ЧИ НЕ ПЕРЕБУВАННЯ) НА КВАРТИРНОМУ ОБЛІКУ за один візит!  Раніше для отримання цієї послуги, потрібно було як мінімум двічі звертатися до ЦНАП та чекати результату не менш трьох робочих днів. Від сьогодні дана послуга надається адміністратором ЦНАП за лічені хвилини.

Мета впровадження новації – максимальна оптимізація процесу надання адміністративних послуг, скорочення часу обслуговування, зручність та комфорт наших клієнтів. Спрощення процедури надання даної адміністративної послуги відбулося завдяки наданню доступу адміністраторам ЦНАП до міського реєстру квартирного обліку «Житловий фонд». ЦНАП Славутича постійно працює над доступністю та якістю надання адміністративних послуг славутчанам та крок за кроком підвищує їх надання на більш сучасний рівень!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: