Завантаження ...

Бізнес-змагання для учнів у Славутичі

У місті Славутичі будуть проводитися бізнес-змагання для учнів «Славутич – розвиток». Запрошують взяти участь у бізнес-змаганнях «Славутич – розвиток», які проходитимуть вже втретє у місті Славутичі.Організатором цих змагань є КП «Агентство регіонального розвитку»...

У місті Славутичі будуть проводитися бізнес-змагання для учнів «Славутич – розвиток». Запрошують взяти участь у бізнес-змаганнях «Славутич – розвиток», які проходитимуть вже втретє у місті Славутичі.Організатором цих змагань є КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області.

Про це повідомили на сайті Славутицької міської ради.

Бізнес-змагання відбудуться у лютому – березні 2021 року.Для мотивації учасників змагань передбачений призовий фонд.До участі у бізнес-змаганнях запрошуються команди-учасники з 1-3 осіб віком 14-17 років (учні 9-11 класів або вихованці загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів). І етап. У період з 10 лютого до 10 березня 2021 року учасники подають заявку на участь, опис бізнес-проекту (текстову частину в Word) на електронну адресу arr.slavutych@gmail.com.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия