Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі відбулися збори клубу "Джерело"

У Славутичі в приміщенні Соціально-психологічного центру відбулися збори клубу "Джерело". Вже другий раз поспіль, о 15:00 годині дня люди похилого віку збираються, аби обговорити важливі питання. Провела захід фахівець із соціальної роботи Тетяна Сергієнко...

У Славутичі в приміщенні Соціально-психологічного центру відбулися збори клубу "Джерело". Вже другий раз поспіль, о 15:00 годині дня люди похилого віку збираються, аби обговорити важливі питання. Провела захід фахівець із соціальної роботи Тетяна Сергієнко.

Зі старостою клубу поки що не визначилися, тому дотримуються правила - вислушати кожного. Цього разу представники клубу зібралися, аби обговорити планування тематик зборів та поговорити про святкування передодніх свят - День чоловіків (23 лютого) та День жінок (8 березня). 

Сьогодні на захід прийшли одні жінки. З дотриманням всіх карантинних норм, вони обговорили, як будуть вітати чоловіків та жінок. Домовилися, що чоловіків привітають спочатку віршами в приміщенні Міської школи мистецтв, а потім привітають їх піснями.

Жіночий день вирішили святкували майже так само.Так як жінки гарно співають, то відібрали 6 пісень, які заспівають для привітань. Домовилися, що вірші також вивчити треба до свята.Тому через кожен вірш, будуть співати всі разом по одній пісню.

Нагадуємо, що нещодавно у Соціально-психологінчому центрі проводили майстер-клас з виготовлення оберігів до Дня святого Валентина http://news/14538-y-slavytuchi-vidbyvsya-mayster-klas-z-malyuvannya.html

Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: