Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чоловіки з команди Голос та хлопці з Молодіжної ради допомогли прибрати сніг з даху

Будівля й так зовсім не в ідеальному стані, плоска покрівля підтікає всередину, а ще й незвично круті снігопади цьогоріч, та й потеплення за прогнозом. Коротше кажучи, треба було терміново почистити - ми й почистили. Щоправда особисто я попрацював близько півтори години і побіг на іншу важливу міську справу...

Через тривалі снігопади та заметілі Славутич повністю покрився снігом. Вчора чоловіки з команди "Голос" та повнолітні хлопці з Молодіжної ради "Майбутнє Славутича" відгукнулися на прохання робітників Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю та почистили покрівлю даху від товстого шару снігу. 

Про це повідомив на своїй сторінці в Фейсбуці Дмитро Баглаєв.

- Будівля й так зовсім не в ідеальному стані, плоска покрівля підтікає всередину, а ще й незвично круті снігопади цьогоріч, та й потеплення за прогнозом. Коротше кажучи, треба було терміново почистити - ми й почистили. Щоправда особисто я попрацював близько півтори години і побіг на іншу важливу міську справу. А хлопці помахали лопатами до самого обіду. Всім дякую - ви, як завжди, найкрутіші. Пишаюся бути з вами в одній команді та запрошую приєднатися до нас кожного, хто близький нам по духу, - пише удописі головний архітектор міста Дмитро Баглаєв.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: