Завантаження ...

У школі №4 запровадили ряд заходів з енергозбереження

В рамках спільного проєкту Славутицької міської ради та NEFCO in Ukraine за участі консультантів iC consulenten та CES clean energy solutions у школі № 4 запровадили ряд заходів з енергозберження. Реалізували проєкт протягом 2019 та 2020 року...

В рамках спільного проєкту Славутицької міської ради та NEFCO in Ukraine за участі консультантів iC consulenten та CES clean energy solutions у школі № 4 запровадили ряд заходів з енергозберження. Реалізували проєкт протягом 2019 та 2020 року.
Про це опвідомили на сторінці Славутицької міської ради.
Проєкт сприяє якісному навчальному процесу у школі №4 в місті Славутичі. Там вільно дихається завдяки оновленій системі вентиляції. Сучасна система енергомоніторингу відповідає за безперебійну роботу усіх інженерних систем для забезпечення комфортного перебування у приміщеннях. Модернізоване освітлення у спортивних залах дарує комфорт на крутих змаганнях міського рівня. Ці та ряд інших заходів з енергозбереження впровадили в рамках спільного проєкту Славутицької міської ради та NEFCO in Ukraine за участі консультантів iC consulenten та CES clean energy solutions.

При розрахунку терміну окупності проєкту додатково враховувались кошти, які були потенційно заощадженіза рахунок продовження життєвого циклу будівлі. Модернізація LED освітлення та вентиляційної системи у спортивних залах дозволила покращити умови занять спортом та створити гарну площадку для проведення тренувань спортивних секцій, а також місцевих змагань.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия