Завантаження ...

Популярні та прибуткові професії у Славутичі

У Славутичі, як і будь-якому іншому місті України знайти роботу можна трьома способами: звернутися до Міського центру зайнятості, зайнятися пошуками роботи на загальних сайтах в інтернеті та знайти роботу через друзів, знайомих...

У Славутичі, як і будь-якому іншому місті України знайти роботу можна трьома способами: звернутися до Міського центру зайнятості, зайнятися пошуками роботи на загальних сайтах в інтернеті та знайти роботу через друзів, знайомих.
Звичайно, що при пошуках роботи, не менш важливою є заробітна плата. За данними сайту https://ua.trud.com/slavutich/salary/684.html, у місті Славутичі середня заробітна плата становить 8 981 гривень. Для зрівняння, першим в рейтингу серед українських міст по встановленій прибутковій заробітній платі є Київ, де найвища заробітна плата - 15 776 гривень. А в Чернівецькій області найменша заробітна плата - 8 066 гривень.

Топ-10 галузей у Славутичі

За данними сайту https://ua.trud.com/slavutich/salary/684.html у місті Славутичі цінують галузь "Різне" (Загальне). За статистикою кількість професій, які пропонують славутичанам належать до цієї галузі. 41.2 %  ось скільки складає від всієї кількості пропозицій у місті. На другому місця IT-комунікації та інтернет. Від свіх пропозицій ця лагузь складає 21,6 %. На третьому місці Торгівлі та продажі, адже ця галузь набрала 15,7 %. Якщо оцінювати ці галузі за їхнею запропонованою заробітнею платою, то статистика вийде трохи іншою.

На першому місці за рейтингом найбільш високооплачуваною галуззю у місті Славутичі є Логістика. Адже середня заробітна плата, яка становить у працівників в цій галузі неменше 15 тисяч гривень. На другому місці рейтингу серед більш оплачуваних лагузей - житлове комунальне господарство. За статистикою саме ця галузь оцінюєтсья не менше ніж 12 тисяч гривень. А на третьому місці знаходиться галузь фінанси та банки, адже заробітня плата в цій галузі оцінюється в середньому в 11 тисяч гривень.

Топ-10 професій популярних професій у Славутичі у цьому році

Найпопурніша професія у місті - електромонтер з ремонту електрообладнання. Рівень середньої заробітнею плати електромонтера скаладає 7 982 гривень. На другому місці популярних професій - оператор-консультант. На третьому - HR-спеціаліст. На четвертому - адміністратор. На п'ятому - контент менеджер інтернет сайту. На шостому - керівник магазина. На сьомому - дистанційна робота в інтернеті. На восьмому - оператор ПК. На дев'ятому - слюсар-сантехнік 5 розряду. На десятому - електромонтер з випробувань та вимірам.


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия