Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

З 5 квітня по 9 на території Київської області діють додаткові обмеження

Третя хвиля стрімко поширюється по всій території України. Тому на території Київської області діють карантинні обмеження "червоного" епідемічного рівня небезпеки. У зв'язку зі стрімким поширенням коронавірусу з 5 по 9 квітня на території нашого регіону діятимуть додаткові протиепідемічні заходи...

хвиля  стрімко поширюється по всій території України. Тому на території Київської області діють карантинні обмеження "червоного" епідемічного рівня небезпеки. У зв'язку зі стрімким поширенням коронавірусу з 5 по 9 квітня на території нашого регіону діятимуть додаткові протиепідемічні заходи.
Про це повідомив на своїй сторінці голова Київської ОДА Василь Володін.
- Оскільки ситуація з захворюваністю на COVID-19 у всіх районах і громадах Київщини складається по-різному, сьогодні на позачерговому засіданні обласної комісії з питань ТЕБ і НС ми прийняли рішення: рекомендувати в залежності від епідемічного стану на окремих територіях рішеннями місцевих комісій з питань ТЕБ і НС призупиняти освітній процес у закладах дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти усіх типів та форм власності, - йдеться у повідомлені.
Відомо, що з 5 квітня по 9 дозволили, з урахуванням завантаженості, збільшувати або зменшувати кількість громадського транспорту, а також інтервал руху на внутрішньообласних автобусних маршрутах, крім таких годин: із 07:00 по 10:00 та із 16:00 до 20:00. Також здійснювати перевезення пасажирів у кількості 50 відсотків, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу i визначена в його реєстраційних документах, необхідно проінформувати жителів Київщини про зміни в графіках перевезень. Рекомендовано керівникам закладів торгівлі пріоритетне обслуговування з 10:00 до 12:00 людей похилого віку.
- Ще раз наголошую кожна громада має окремо приймати рішення про застосування заходів, передбачених цим протоколом, оцінюючи ситуацію на своїй території. Прошу з розумінням ставитися до вжитих заходів та дотримуватися протиепідемічних норм. Завдяки цьому ми зможемо мінімізувати дискомфорт наших жителів і зменшити завантаженість госпітальних баз, - звертаєтсья до жителів Київської обалсті Василь Володін.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: