Завантаження ...

У КП "УФКСТ" з’явився директор

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради подано 7 заяв від претендентів. Конкурсною комісією, з урахуванням оцінювання, було рекомендовано міському голові проведення співбесіди на посаду директора комунального підприємства з 3 кандидатами. За результатами ....

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «Управління з розвитку фізичної культури, спорту та туризму» Славутицької міської ради подано 7 заяв від претендентів.
Конкурсною комісією, з урахуванням оцінювання, було рекомендовано міському голові проведення співбесіди на посаду директора комунального підприємства з 3 кандидатами. За результатами співбесіди, 27 квітня 2021 року пропозицію щодо зайняття посади директора КП «УФКСТ», на умовах контракту, зроблено Ользі Копиловій.
Новий директор КП «УФКСТ» має повну вищу освіту. У 2012 році закінчила Національний авіаційний університет за спеціальністю «землеустрій та кадастр» та здобула кваліфікацію інженера-землевпорядника; у 2013 році – інститут післядипломного навчання Національного авіаційного університету, присвоєно кваліфікацію юриста; у 2016 році – Чернігівський національний педагогічний університет Т.Г. Шевченка, за спеціальністю «фізичне виховання» та здобула кваліфікацію вчителя фізичної культури. Загальний стаж роботи близько 10 років, останнє місце роботи – КП «Агентство регіонального розвитку», консультант підрозділу «Офіс підтримки громадських ініціатив». Засновник громадської організації «ЦЕХ ФІТНЕС». Бажаємо Ользі Копиловій успіхів на новій посаді.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия